Hello world, se mit nye web

Kære læsere. Velkommen til mit nye web-site. Jeg er pave stolt, over endelig at være i luften med det, som der er arbejdet på de seneste måneder. Her finder du min blog, mine nye produkter og noget helt særligt for mig, mit nyhedsbrev. Sådan ét har jeg ikke før haft tilknyttet min hjemmeside. Derfor tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvis du gerne vil øses med inspiration til dit PR, branding, kreativitet og dit indre verdenskort. Mit eget indre verdenskort er i den grad blevet opdateret og blevet boostet, med en spritny uddannelse, som Blueprint Coach. Disse evner og mange andre vil jeg, tilbyde dig. Ligesom jeg har flere idéer på mit tegnebræt, som jeg vil lounge i løbet af 2011. Klik rundt og tjek det hele ud. Velkommen.

By | 2012-11-08T07:20:27+00:00 marts 7th, 2011|Branding|0 Comments