PS: Vis kærlighed

For filan en sommer . For mit vedkommende har det været en dualistisk én af slagsen. Glæde over endelig at have ferie og holde fri til;  at dovne, spise is midt på dagen, høre jazz, spise jordbær, at få læst en masse bøger, spontane gensyn med nogle venner, der bor langt væk, drikke vin med perler,  skrive postkort fra små glemte steder,  begrave mig i mit skriveprojekt – en bog, jeg er ved at skrive.

 

Sorg over; al den nytteløse hungersnød, vold og terror i denne verden og i særdeleshed i Norge. Hvor har det bare været sørgeligt. Hold op, hvor har jeg været ked af det.  Den sørgelige begivenhed i Norge gik lige i mit hjerte, der er åbent og sårbart ovenpå min egen mors død i vinters.  Verdens begivenheder satte en masse følelser i gang i mig.  Der er så mange små banale ting, der bliver ligegyldige i den store sammenhæng. Dog er alle disse banale ting med til, at opretholde en hverdag og mærke vi er mennesker.  Livets gang skal gå videre, for Livet er en gave, og den gave skal vi passe på. Derfor kan kærligheden ikke undervurderes.

 

Kærligheden er enorm stærk, ligesom et sammenhold kan rykke Dikatorer ned fra piedestalen, når menneskehavet sætter bølger i vandet og danner redningskranse i demokratiets navn. Troen på et bedre samfund, et demokrati og ikke diktatur og undertrykkelse. Det er værd at kæmpe for. Det er kærligheden også.

 

Hold fast i dine værdier, kærligheden og glæden og spred det til dine elskede, familien, vennerne og verden;

 

  • Kæmp for dine værdier og det du holder af
  • Fortæl dem du elsker, at du elsker dem og vent ikke til de ikke er her mere
  • Ros dine medmennesker, istedet for kun at tænke det
  •  Giv mere end du får
  •  Gør dig umage med at være den bedste udgave af dig selv
  • Tillad dig selv mere glæde, store som små
  • Lyt til din intuition og køb den rose på vej hjem fra arbejdet til kæresten
  • Pak en picnickurv med sushi og bobler og nyd solnedgangen i sandet på stranden sammen med; kæresten, veninden, søsteren, broderen eller gode venner
  • Skriv et postkort til fem familiemedlemmer eller venner du ikke har talt med længe
  • Udfordrer dit hamsterhjul og træd det i dit eget tempo

 

 

På den måde holder du fast i de gode stunder og det der betyder  noget for dig. Byd gerne de spntane indfald velkomne, mens vi stadig har de lyse sommer aftner.  Husk at kærligheden kommer indefra. Det er fra eget hus vi kan ændre tingene i vores omgivelser  og i verden.

By | 2012-10-24T07:42:27+00:00 august 3rd, 2011|Coaching|0 Comments