Gør som 100 andre

Skriv dig op til mit Nyhedsbrev, som jeg kalder E-Zine og få tips og tricks til PR og synlighed

Presse og markedsførings arbejde kan være ret så svært, når man skal sælge sit eget budskab. Der er ofte frygt forbundet med at skulle ”sælge” sin egen historie. Vil pressen overhovedet være interesseret? Hvordan skal jeg præsentere min historie/budskab? Hvilket medie skal jeg sende til? Der kan være ret så mange grunde til, at du ikke er kommet igennem med dit budskab til pressen.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og du får en gratis E-bog om, hvordan du bygger en pressetekst/pressemeddelelse op, samt andre godbidder der kan være med til at gøre dig synlig.

pil

Spænder frygten stadig ben, kan du altid kontakte mig, så du kan få bugt med din frygt for pressearbejdet.

By | 2013-09-11T09:34:55+00:00 september 11th, 2013|PR|Kommentarer lukket til Gør som 100 andre