Har du brug for en samtale?

Jeg vil gerne tilbyde min hjælp, hvis du har brug for at tale med et menneske.

I denne turbulente tid, som Danmark er i, mylder tankerne omkring en masse bekymring om situationen vi alle står midt i. Pandemi. Coronavirus. Smittefare. Hjemmekarantæne, hjemmearbejde, hjemme med børn og unge. Vi skal passe på hinanden – vores ældre, de sårbare og udsatte. Som vores statsminister siger:

”Vi skal stå sammen ved at holde afstand.”

Det kan være frustrerende med sådan en melding. I mange hjem sidder, der mennesker alene med deres bekymringer og har måske ikke så mange at tale med. Derfor er det vigtigt, at vi taler med hinanden over telefonen, facetime eller videoopkald, så man kan se hinanden. Giver lyd, så der opstår en tryghed i at der er et menneske i den anden ende.

Hvis du har brug for at tale med et menneske, så kan du trygt kontakte mig.

Jeg er uddannet i telefonrådgivning og et møde gennem telefonen kan sagtens være meget personligt. Fordi jeg er trænet i at lytte, både til tonefald, stemme og alt det, der ikke lige bliver sagt mellem linerne.

Lidt om min baggrund:

Anja Olsen, Certificeret Life Coach & Integrative Blue Print Coach (Skyggecoach)
Jeg har en solid erfaring med personlig udvikling og to coach-uddannelser bag mig. Jeg er certificeret Lifecoach hos Sofia Mannings og Integrative Blue Print  coach  Debbie Fords skyggecoach uddannelse. Desuden er jeg assistent på Pernille Melsteds The Shadow Process. Personligt har jeg altid været tiltrukket af at motivere andre mennesker. Jeg fandt tidligt ud af, at jeg har min helt egen personlige kant, når det gælder personlig motivation. I store dele af mit arbejdsliv, har motivation og kreativitet været tråden, der bandt mine erfaringer, viden og ekspertise sammen. Oprindeligt er jeg uddannet journalist og har arbejdet indenfor kommunikation i en lang række år. Min personlige motivation og mine kreative evner har sat fodspor inden for presse og markedsføring, teater, radioprogrammer, tv og egen kaffebar.

By | 2020-03-14T15:53:36+00:00 marts 14th, 2020|Coaching, Personligt|0 Comments

Leave A Comment