Glade kunder

Glade kunder 2018-11-09T18:48:16+00:00

REFERENCER

Mette Thingstrup, erhvervspsykolog og fællesskabskonsulent

Anja har været engageret og idérig gennem hele samarbejdet og gået til opgaven med stor interesse i mit erhvervsmæssige felt, hvilket har givet en god energi til samarbejdet. Anja har bidraget med nye idéer, vinkler og input til kommunikationsarbejdet, som jeg ikke selv ville have tænkt på, så på denne vis har Anja tilført min virksomhed nye kompetencer og værdi. Helt konkret et øget fokus på værdien af kommunikation som en væsentlig del af mit arbejde, som jeg ikke tidligere havde øje på. Desuden er der konkret kommet forskellige interviews ud af samarbejdet. 

Teaterforeningen OBSKURET v/ Pernille Lyneborg og Søren Romer

Vi hyrede Anja Olsen til at lave PR på vores forestilling, og det har vi været utroligt glade for! Anja er kreativ, idérig og meget behagelig at arbejde sammen med.  Hun bidrager desuden med en stor viden og erfaring, som gør at man trygt kan stole på, at hun vil tage vare på alle de forskellige led, der er i processen op til en premiere og i den efterfølgende spilleperiode.

Thomas Grønnemark – forfatter og foredragsholder

I forbindelse med min bog “Doven Energi”, havde jeg brug for hjælp til noget PR. Jeg blev anbefalet at bruge Anja Olsen, og det viste sig at være en fantastisk beslutning. Vi lavede en strategi på baggrund af Anjas ekspertviden, og den har i høj grad båret frugt. Min bog har bl.a. været vist hos følgende medier; DR, BT, P4, TV2-MidtVest, Femina, udvalgt som månedens bog i bladet Helse, Randers Amts folkeblad, Horsens Folkeblad, Business Traveller og mange flere medier.

Hvis du gerne vil mere i medierne, så vil jeg på det kraftigste anbefale dig at bruge Anja Olsen.

Mette Bau – journalist og forfatter

Da jeg skulle udgive min første bog, brugte jeg Anja som sparringspartner til at lave PR på bogen. Nogle af opgaverne stod hun for, og andre tog jeg mig selv af. Det var et vellykket og givtigt samarbejde, som udsprang af flere ting; god kemi og Anjas skarpe input til vinkler og medie-muligheder. 

Anja er sådan et menneske, man har lyst til at arbejde sammen med, fordi dialogerne er givende og arbejdet rykker sig i en god retning efterfølgende.

Anja hjalp mig helt konkret i flere medier. Hun var vedholdende og gav ikke op, selvom medierne ikke reagerede i første omgang. En vigtig egenskab for en PR person.  Anja gav mig udviklende sparring, som jeg nød godt af i hele processen. Vi havde god kommunikation og alt blev lavet til fastsatte deadlines. Det var ikke bare arbejde for Anja. Hun levede sig ind i projektet. Det kunne jeg tydeligt mærke, og derfor blev resultaterne også rigtig gode. Anja får mine bedste anbefalinger til PR arbejde.

 

Anne Rasmussen,  tidligere teaterchef Københavns Musikteater

Anja Olsen har været tilknyttet som pressemedarbejder på Københavns Musikteater i forbindelse med flere forestillinger og projekter. Her har vi oplevet Anja som en person, med meget kreative og anderledes idéer i forhold til salg og markedsføring. Hun er inspirerende og professionel at sparre med og har et stort kendskab til teaterbranchen og markedsføring af denne i særdeleshed.

 

Gitte Nikolajsen Vad, PR og markedsføringsansvarlig, Teater Nordkraft, Aalborg

Anja Olsen har været PR-konsulent for Teater Nordkrafts forestilling I AL STILHED i forbindelse med vores gæstespil på Folketeatret i januar 2013.
Anjas kontakter, overblik og kendskab til mediebilledet på Sjælland har været vital for forestillingens gennemslagskraft og helt uundværlig for billetsalget. Anja har kort sagt været teatrets københavnske ”øjne og ører” i enhver forbindelse med forestillingen, og vi takker hende mange gange for et godt samarbejde.

 

Martin Tulinius, tidligere ansvarshavende direktør og kunstnerisk leder af Teater Republique og Teater Kaleidoskop

Anja´s arbejdsform er ihærdig og det fører til et velorganiseret og synligt resultat. Hendes personlighed er favnende og nysgerrig, hvilket giver hende en personlig kant. Anja´s idérigdom er modig og anderledes, og hun tænker ud af boksen. Hun formår at booste en opgave og komme i mål med sine intentioner. Anja er en gevinst, for enhver opgave. Anja har desuden en positiv tilgang til arbejdsopgaverne og formår at se svære opgaver som udfordringer og ikke som forhindringer. Det gør hende til en alsidig, dygtig og innovativ kapacitet, med flair for at løse forskellige typer projekter.

 

Heidi Korsgaard, journalist, forfatter, redaktør og stifter, Skriveværkstedet

Anja Olsen er et meget passioneret menneske og en idetank uden lige. Når hun går ind for noget, går hun hele vejen, og du kan være sikker på, at alt er prøvet i forhold til at få medieomtale, hvis Anja har været i gang med opgaven. Anja får ikke bare mange ideer, hun får de nytænkende, anderledes og banebrydende af slagsen.

 

Lars Werner Thomsen, teaterleder Glad Teater

Anja formår at balancere både de praktiske og kunstneriske overvejelser, som konstant er i spil, men herudover tænker hun selv ud af rammen og kommer med indspark, som bidrager til en ny vinkel på arbejdsprocessen. Men med en konstant respekt for selve præmissen for projektet. Anja er en god menneskekender. Hun er vedholdende og disciplineret omkring sit arbejde, og som teaterleder er jeg tryg ved, at når hun først har påtaget sig en opgave, får hun den altid fulgt til dørs. I sit arbejde er hun ikke alene ovenpå opgaven men også ofte forud for den.

 

Tue Biering, instruktør

Anja har et energisk engagement og en ambition til at gøre det helt særlige for et projekt. Hun har en solid erfaring og et stort netværk, men har samtidig en åben nysgerrighed overfor nye muligheder og udfordringer. Hun tager de helt klassiske opgaver indenfor kommunikation og markedsføring, men kan også være den der tænker nye muligheder og koncepter og giver det nogle originale løsninger.

 

Adelaide Bentzon, koreograf

Jeg har arbejdet med Anja Olsen på to projekter: Jagten på et plot i Dansehallerne juni 2011 og Black Out på Bådteatret november 2010. Begge gange leverede hun et virkelig solidt stykke pressearbejde som vi var meget tilfredse med. Anja er virkelig god til at varetage de mange aspekter af formidlingsarbejdet fra kontakt med grafiker og annonceplaner, til generel presse og særlige publikumstiltag. Hun er både erfaren, ihærdig og opfindsom, og jeg kan varmt anbefale hende.

 

Martin Kjær, coach Humanlighthouse.dk

Det har været en stor fornøjelse, at arbejde sammen med Anja Olsen.
Anjas store styrke er at hun ser mig, som den person jeg er, og hvilke budskaber jeg ønsker, at få kommunikeret. Anja fik kædet det hele sammen til nogle fantastiske tekster, som virkelig havde mit udtryk og mine budskaber. Hun er helt fantastisk at arbejde sammen med, for med hendes professionalisme og store viden fik jeg en sparringspartner, som virkelig har været guld for mig.

 

Teater

Andre

Radio & TV