5 tips til idé plan

Inspiration

Mangler du en plan for at komme igang med dine gode idéer? Her er 5 tips til, hvordan du kommer i gang med at få gjort noget ved dine planer og idéer i din forretning eller personlige PR.
Mange kreative mennesker har nemlig svært ved at sælge sig selv. Det vil jeg lave om på. Presse og kommunikationsarbejde kan være en stor hurdel, mange kreative mennesker har svært ved at komme over. Du har sikkert en mængde idéer omkring, hvordan du bliver synlig, får omtale og din forretning får et boost. Har du fået skrevet dine idéer ned? Har fået lavet din plan færdig? Eller er du gået i stå? Du føler ikke der sker noget. Gætter jeg rigtigt?

 

5 tips til, hvordan du kommer i gang med din plan

• Vær opmærksom på dine tanker – den indre verden skaber den ydre. Styrk dine tanker i at være positive – når du fortæller dig selv ”det kan jeg ikke” så lagerer det sig i din underbevidsthed og vil være sandheden, som følelserne reagerer på. Så postiv tænkning.
• Du bliver hvad du tænker – lad ikke negative tanker stå uimodsagt – udfordr din indre kritiker og vær den der styrer slagets gang.
• Lav et mindmap – visionmap, tag et stykke papir og læg det vandret. I midten skriver du din idé og fører så andre idéer ud fra midten – kreds de idéer ind, med en ring, som siger dig mest og som du tænder på. Du kan også tage et par magasiner, fagblade, aviser eller andre ting, der inspirerer dig og klip billeder og ord ud, som tiltaler dig omkring dine planer og forretning. Hæng det op, hvor du ser det hver dag. Hver gang du tager dig selv i at lave en overspringshandling, så spørg dig selv ”Fører denne handling mod min vision eller væk fra min vision?”
• Når du har indkredset dine idéer, så find et eller to actionstep, du kan tage over den næste uge. Du kan sagtens tage flere actionsteps, men det skal også være realistisk, så du faktisk også tager dine actionsteps og ikke flere overspringshandlinger.
• Gå en tur – der er ikke noget så befriende, som at gå en tur og få styr på tankerne. Væk fra computeren og papiret. Du bliver overrasket over, hvor produktiv en gåtur kan være. Frisk luft i lungerne og til sjælen. Idéerne vil få god næring.

 

Trænger du til at komme ud af stedet med dine planer og komme til bunds i de dårlige beslutninger? Så kan jeg coache dig til en transformerende ændring. Læs her:

By | 2016-01-24T09:37:51+00:00 februar 24th, 2012|Coaching, PR|Kommentarer lukket til 5 tips til idé plan