PR Kickstart

PR Kickstart 2017-10-01T13:59:34+00:00

Kickstart din forretning, dit brand eller dit produkt. Vi mødes i to timer, hvor du og din forretning er i fokus, så du får styr på din retning.

Du har brug for at komme videre med dit eget brand, forretning eller dit helt nye produkt, men du er kørt fast og mangler en gnist, der kan tænde din motor igen. Du er selvstændig og skabende i din kreativitet, og sukker efter sparring. Jeg tilbyder min rådgivning og vil i løbet af de to timer, kunne få dig ud over kanten. Vi laver en plan sammen, så du ved præcist, hvad du skal gøre efter vores møde.

PR Kickstart er for dig der;

  • Er kørt fast i din egen begejstring og nu ikke kan komme ud af stedet
  • Du er træt af at have de rigtige idéer, som du ikke får omsat til handling
  • Du søger en sparring, der kan få dig til handling og se nye idéer i dit brand, produkt eller hvilken retning din forretning skal køre
  • Du er ivrig efter at få nogle konstruktive inputs, der rokker ved dit indre verdenskort
  • Du ved, hvad du vil, men mangler lige det skub til at gå efter det du brænder for

Det kan være du har brug for rådgivning til PR, branding strategi, presseplan, coaching på en idé eller en drøm, du ikke kan slippe og som du skal have hjælp til at komme ud over rampen med.

Det kan også være du har brug for, et kickstart til alt det du allerede har planlagt, men mangler det sidste lille tvist eller en ekstra krølle på dine idéer. Du har måske brug for en helt ny idé, til din nuværende forretning.

Du kan sikre dig, at jeg vil rådgive og hjælpe dig med, hvad du end har på hjertet. Jeg vil servere en kickstarter til dig, både i business øjemed, som i flydende form. En opskrift, jeg havde på mit menu-kort i min egen kaffebar – for snart et årti tilbage.

Vi har to intense timer, og derfor er det nødvendigt, at du er godt forberedt, så vi kan være super effektive.

Din pris:

1995 kr.