Idéudvikling

Idéudvikling 2017-09-30T16:19:30+00:00

Anja Olsen er et meget passioneret menneske og en idetank uden lige. Anja får ikke bare mange ideer, hun får de nytænkende, anderledes og banebrydende af slagsen. Heidi Korsgaard, redaktør, forfatter og bogrådgiver

 

Når jeg sidder overfor et menneske, der søger min rådgivning, springer idéerne ud af mig. De kan slet ikke lade være. Lige siden jeg var barn, har idéer og kreativitet været et omdrejningspunkt i min udfoldelse og senere i livet i mit arbejde. Jeg er kommet langt i livet på gode idéer, som har ført til; selvopfunden stilling, bemærkelsesværdige radio- og tv reportager, vedvarende projekter, en kaffebar, solid PR, anderledes mediestrategier med stor synlighed og succes, coaching og motivation, som får mennesker til at vokse og blomstre på nye måder.

Mangler du en idé, sidder du fast i et projekt eller har du en opgave der trænger til at blive løftet. Tøv ikke med at kontakte mig, jeg kan med garanti hjælpe dig.

Vælg mellem følgende idé modeller;

  • Espresso-idéen// Idéudvikling i 15 min. På Skype – Du får en idé og du er selv videre 100 kr.
  • Dobbelt shoot idéen// Idéudvikling 30 min. På Skype – Du får en idé og finpudsning og derefter er du er selv videre 500 kr.
  • Kickstarten// Idéudvikling og brainstorm, finpudsning og plan for eksekvering 5000 kr.
  • Luksus Stempel// Idéudvikling og brainstorm over flere idéer, finpudsning, plan for eksekvering og coaching 15.000 kr.
  • AO Special AA// Idéudvikling og brainstorm i gruppe, kommunikationsplan, strategiplan, sparring og coaching undervejs 50.000 kr.

 

Kontakt mig her og vi finder den model, der passer til dit specifikke behov.