Fokus på det gode liv

45 min. samtale i det fri – København/Frederiksberg – I tilfælde af dårligt vejr rykker vi indenfor

Fear-Quotes-57

Går du med:

  • Et personligt dilemma, der dræner dig for energi
  • En blokering, som tømmer dig for kreativitet
  • En irritation over en arbejdskollega eller partner
  • En trang til at gøre noget nyt, men kan ikke handle
  • En lyst til at fokusere mere på det gode liv, men synes ikke du kan finde tiden
  • Et brændende ønske om at kunne folde din kreativitet mere ud, men ved ikke hvordan du kommer i gang
  • En beslutning om en ny retning i dit liv eller i din karriere, men du ved ikke, hvilken vej du skal gå
  • En arbejdsopgave eller god idé du gerne vil have sparring på

Jeg kan hjælpe dig – både med at finde og afdække dine blindspots – af helt naturlige årsager er det umuligt for os, at se vores egne blindspots. I mange forhold på livets rejse, om det er arbejds- og karrieremæssigt eller privat kan blindspots være en stopklods, der gør du går i ring, sabotager dig selv, bremser dig selv, ikke kommer ud af stedet eller gør tingene som du plejer. I værste fald kan det føre til; stagnation, resignation, humørsvingninger, vanetænkning, rastløshed og irritation, passivitet og frygt.

 

Samtidig vil jeg motiverer dig, til at komme videre med det du egentlig gerne vil. Jeg motiverer dig, til at handle og få din energi i et godt flow, så du har overskuddet til at gøre det vigtige for dig.

 

Personligt har jeg altid været tiltrukket af at motivere andre mennesker. Jeg fandt tidligt ud af, at jeg har min helt egen personlige kant, når det gælder personlig motivation. I store dele af mit arbejdsliv, har motivation og kreativitet været tråden, der bandt mine erfaringer, viden og ekspertise sammen. Min personlige motivation og mine kreative evner har sat fodspor inden for presse og markedsføring, teater, radioprogrammer, tv og egen kaffebar.

 

Jeg tilbyder samtaler hver tirsdag og torsdag morgen kl. 8.00. Det er nødvendigt med tilmelding. Og når du har tilmeldt dig, vil jeg gerne have en mail, hvor du fortæller mig, hvad du gerne vil samtale med mig om, så jeg har mulighed for at forberede mig.

 

Vi mødes kl. 08.00 på et aftalt sted, hvor min lille hund og jeg kommer dig glad i møde.

Oda_park

 

Du kan kontakte mig her:

PS: Du kan også få samtalen over telefonen, hvis det er nemmere for dig. Det aftaler vi nærmere. 

By | 2017-09-30T17:34:23+00:00 maj 23rd, 2016|Coaching|0 Comments

Leave A Comment