Ryd op – Adventsgave [3]

Kreativitet kan ikke tvinges frem. Kreativitet handler om at se tingene på nye måder og balancere på kanten af det eksisterende. Idéer opstår på helt uventede tidspunkter, og ofte når vi foretager os almindelige ting, som oprydning, tøjvask, bader, går en lang tur, laver mad og slapper af. Ofte kommer mine egne idéer når jeg bevæger mig ud i naturen med min hund. Eller når jeg sidder tidligt om morgen, ved mit skrivebord med dagens første kop kaffe, og skriver i min notesbog, kommer idéerne helt af sig selv. De kan også komme når jeg leder efter et bestemt dokument i computeren og finder en mappe jeg længe ikke har kigget i, fyldt med inspirerende idéer. Sådan opstod min seneste ide, som jeg i øjeblikket arbejder på, og den har fået endnu flere lag.

Min adventsgave til dig, denne søndag, er en dag fra kurset ”21 dage med kreative byggeklodser”, som er et kursus jeg fik idéen til en varm sommerdag, i et skønt sommerhus ved Røsnæs. Det er et kursus, som vender kreativitet på hovedet og får den i et flow, ved at gøre noget aktivt med hænderne og bruge din tankevirksomhed. Du får Dag 5. Fra mig til dig. Rigtig god fornøjelse og glædelig tredje adventssøndag.

Download dagen her:

By | 2018-12-16T10:12:10+00:00 december 16th, 2018|Kreativitet, Personligt|0 Comments

Leave A Comment