Hæv dig over det – Adventsgave [2]

I dag kommer min adventsgave på lidt sent, da det har været en travl søndag lige fra morgenstunden. Men sådan er det også at være menneske, at have travlt og få alle enderne til at mødes i en fornem sløjfe. En julesløjfe.

Men man skal holde, hvad man lover. Derfor passer dagens gave, rigtigt godt ind i alle de meninger andre mennesker ofte kan have om dig, lige meget hvordan du gør det. Og det har de meninger om dig, det kan du ikke lave om på. Du er kun herre over din egen reaktion. Husk det.

Første søndag i advent, besluttede jeg mig for, at give nogle små adventsgaver væk, som er fra kurser, jeg har kreeret over de sidste par år og et helt nyt. Du får over de næste fire søndage en dag i et af mine tre kurser; ”Vejen til glæde”, ”21 dage med kreative byggeklodser” og ”Sådan får du styr på dine værdier” – det sidste er et helt nyt kursus.

Din gratis adventsgave i dag er endnu en dag fra mit kursus “Vejen til glæde”, som jeg i anledningen af julen har hele 75 procent billigere end normalt. I dag får du Dag 2, som hedder “Hæv dig over det.”

Download dagen her.

I anledningen af julemåneden sætter jeg kurset ned med 75 % rabat.
Normalpris 499 kroner. Hele december 160 kr.

Kontakt mig her, hvis du er interesseret.

By | 2018-12-09T20:08:36+00:00 december 9th, 2018|Coaching, Personligt|0 Comments

Leave A Comment