Dine egne glædesbomber – Adventsgave [1]

Julen er som bekendt hjerternes tid. Både de hele og de knuste. Og det kan godt lyde lidt som en kliche. Men ikke desto mindre er det sandt. For pludselig kommer alle skyggerne og skeletterne ud af skabet, om misligholdt familieskaber, uvenskaber, mennesker, der søger en ekstra skilling og måske et tag over hovedet. Julen er en tid, mange enten elsker eller ikke bryder sig om og påtager sig den af pligt.

Men i langt de fleste tilfælde er det en tid, hvor vi tænker endnu mere på alle dem vi holder af. Det er en tid, hvor begrebet næstekærlighed kommer til sin ret. Fordi vi tænker på vores næste, familie, venner, naboer, bekendte eller andre venlige sjæle, der har betydet noget for os i årets løb. Jeg har selv nogle dejlige venner og veninder omkring mig, som har hjulpet mig i en svær tid, og som jeg er fyldt med taknemmelighed over.

I mit barndomshjem dækkede min mor altid op til en ekstra gæst, juleaften, fordi det kunne være en hjemløs eller ensom sjæl kom forbi og der skulle være plads til vedkommende. En tradition min mor havde med sig fra sin egen barndom, med forældre, som havde haft krigen tæt inde på livet, og set hvad fattigdom og forarmelse gjorde ved et menneske. Der skal nogen gange så lidt til, at gøre et menneske glad.

Så i morgens, besluttede jeg mig for, at give nogle små adventsgaver væk, som er fra kurser, jeg har kreeret over de sidste par år og en gave fra et  et helt nyt. Du får over de næste fire søndage en dag i et af mine tre kurser; ”Vejen til glæde”, ”21 dage med kreative byggeklodser” og ”Sådan får du styr på dine værdier” – det sidste er et helt nyt kursus.

Din gratis adventsgave er i dag fra ”Vejen til glæde” – I dag får du dag 7, som hedder ”Dine egne glædesbomber.” Rigtig god fornøjelse.

Download dagen her

I anledningen af julemåneden sætter jeg kurset ned med 75 % rabat.
Normalpris 499 kroner. Hele december 160 kroner. Kontakt mig her, hvis du er interesseret. 
By | 2018-12-02T17:29:04+00:00 december 2nd, 2018|Coaching, Personligt|0 Comments

Leave A Comment