Vejen til glæde

Selvom vi befinder os i en meget turbulent og surrealistisk tid, så fører kreativiteten for vildt. Baren for kreativiteten stiger dag for dag. Det er helt utroligt, at se hvordan folk opfinder, gør tilgængelig, er fælles om, giver væk, hjælper og streamer live. Hurra for det. Hurra for fællesskab og samfundssind.

Kreativiteten sprudler i krisetider. Også min. Tilbage i 2017 faldt jeg en blid forårsmorgen og brækkede min hofte. Et slag der satte mange ting tilbage for mig; min fysisk, mit dagligliv, mit arbejdsliv, min økonomi. Det fald spillede ind på rigtig mange parametre af min tilværelse.

Jeg kunne vælge, at gå fuldstændig ned på det, hvilket der også var dage, jeg gjorde, eller jeg kunne få det bedste ud af det. Som sommeren folde sig ud og mine venner og familie støttede og bakkede mig op, blev jeg utrolig taknemmelig. Jeg oplevede, meget tydeligt en stor generøsitet og det fik min taknemmelighed til at nå nye højder, jeg blev mere og mere glad.

I sensommeren begyndte jeg at udvikle et kursus, mens jeg sad med en brækket hofte og drømte om at gå den pilgrimsvandring – tanken om kun at bære på de mest nødvendige ejendele og være et med naturen, havde taget bo i mig.

 

Det var i den sværeste tid, jeg begyndte at bruge alle de coaching-værktøjer jeg havde uddannet mig til, på mig selv. Det resulterede i et online kursus – ”Vejen til glæde – 21 dages pilgrimstur med fokus på glæde”

 

By | 2020-09-09T14:38:12+00:00 marts 28th, 2020|Coaching, Kreativitet, Personligt|0 Comments

Leave A Comment